Den Motiverende Samtale, specielt til grupper

Tre-dages kursus:

Den Motiverende Samtale

Specielt til  grupper

 

Har du lyst til og mod på at forbedre og udvikle dine kompetencer som underviser og gruppeleder?

 

Arbejder du allerede eller har planer om at opstarte en gruppe, får du på dette kursus mulighed for at tilegne dig viden og erfaring med:

•  Den teoretiske side af metoden
•  Hvordan en gruppe etableres
•  Hvordan forandring kan udvikles og styrkes
•  Hvordan du skaber tryghed og et godt klima i gruppen
•  Hvordan værktøjerne benyttes
•  Hvordan gruppedynamikkerne udnyttes
•  Hvordan eventuelt modstand nedtones
•  Hvordan du optimerer dine egne gruppelederkompetencer

Undervisningsform

Undervisningen består i meget høj grad af involvering og aktiv deltagelse. Dagene vil bestå af en vekselvirkning af teorioplæg, diskussion, filmklip, erfaringsudveksling og kobling til egen praksis. Særligt kendetegnende for dette kursus er, at alle deltagere, vil få prøvet rollen som gruppeleder, og alle vil få feedback herpå. Tre dage med høj læring og intensitet.

Det siger kursisterne

Gruppeprocessen skaber samhørighed. Samhørighed skaber forandring.
Helene formår at skabe et fantastisk rum for læring og jeg har følt mig godt ”taget om”. Hun er utrolig inspirerende og god til at formidle nogle helt fantastiske dage. Tak 🙂

- Julie Jensen, Middelfart Kommune

Arbejdsdagene med gruppearbejde og MI- i grupper har for mig udviklet sig over dagene i takt med at gruppen blev mere bevidst om gruppedynamikken og om formen. Måden at arbejde på i grupper skabte struktur, form og en enorm udvikling blandt deltagerne, gruppelederne og alle der deltog. Det blev tydeligt hvor ydmyg som behandler man skal være, da deltagerne virkelig deler noget af deres inderste og det der gør dem unikke som mennesker – hvilket vores borgere har brug for at få styrket bevidstheden om. MI-ånden og måden at inddrage alle i gruppen får en kæmpe betydning for den udvikling deltagerne gennemgår.

- Trine Balle Laursen, Randers Kommune

Hvis jeg så, og det gjorde jeg, gruppelederfunktionen som en dæmon, så formåede Helene på fornemmeste vis at afmystificere dette. Super levende, givende, inspirerende og motiverende undervisning.
Som ny og ”uprøvet” i branchen har Helene formået gennem sin undervisning at klæde mig vanvittig godt på ift. at kunne varetage min rolle som alkoholbehandler og give mig en følelse af at kunne gøre det på en professionel måde.

- Pia Vinding Dam, Novavi – Køge

Det kan varmt anbefales at udøve MI i grupper og skabe samhørighed og mulig forandringsproces sammen. Helene kan bestemt anbefales som underviser med læring af MI teknikkerne. Hun er et åbent og imødekommende menneske.

Prøv MI i grupper, du vil ikke fortryde det ?

- Maria Ebbekær JørgensenAlkoholbehandler, Kolding Kommune