Supervision

Er I et hold af medarbejdere, der har deltaget på en grunduddannelse i Den Motiverende Samtale (eller et tilsvarende undervisningsforløb). Og overvejer I at tilpasse jeres MI kompetencer endnu mere til jeres praksis, så er supervision en oplagt mulighed.

Hvorfor supervision?

Formålet er, at hver enkelt deltagers kompetencer inden for MI forbedres. Det handler både om at mestre samtalerne, at lytte og analysere samtalerne og se potentielle udviklingspunkter.

Supervisionen tager udgangspunkt i

• konkrete sager eller
• lydoptagelser af en MI samtale fra praksis (optaget fx på mobiltelefon)

Målet er, at de professionelle, føler sig styrket efter have modtaget feedbacken, og at de har fået inspiration til den videre udvikling af egne MI færdigheder og til yderligere tilpasning til deres praksis.

Hvordan foregår det?

Supervisionen foregår i grupper af 3-10 deltagere og varer 2-3 timer. Et forløb tilrettelægges som oftest med 1-2 måneders mellemrum og strækker sig over 4-8 gange.

Et supervisionsforløb bygges op på en systematatisk og struktureret måde, hvor alle deltagere er inddraget. Feedbacken gives ud fra fælles forståelse af, at supervisionen foregår på en respektfuld, hjælpsom og ressourceorienteret måde.

Pris og program efter aftale.